BARANGA MANGA
 
Daycare Center

Baranga Manga Daycare Center er en barnehage i landsbyen Oas Albay på Filippinene - 

et område preget av mye flom, der hver sesong byr på store utfordringer. 

I samarbeid med artisten Ruzh, har vi derfor startet innsamlingsaksjon til nettopp denne barnehagen. Vi ønsker å samle inn penger til diverse utstyr som hadde vært med på å gjøre hverdagen lettere - for både barna og de som jobber der. De trenger et kjøleskap, en vask, leker og spill - helt grunnleggende ting de ikke har tilgang på. Dette vil vi gjøre noe med.

Ruzh er født på Filippinene og flyttet til Norge som ni-åring. Han har et personlig forhold til Manga Daycare Center, da han selv tilbrakte to år der.

Store deler av familien til Ruzh bor der fortsatt, og moren hans er på besøk der nede nå. På denne måten kan vi ha direkte kontakt med stedet og lærerne, og selv stå for innkjøpene. Vi kan dokumentere hvordan innsamlingen påvirker barnehagen og forsikre oss om at pengene går dit de skal. 

IMG_3936.JPG

Spent før opptreden: 4 år gamle Ruzh gjør seg klar til å synge for 

familie og venner i barnehagen.

DEV_9271.JPG

LEAVE ME ALONE

Til LMA-prosjektet utviklet vi i CITRUS en kolleksjon som både skulle fremheve Ruzh som artist i visuellene, og i tillegg kunne selges i etterkant som en ekstra inntekt til innsamlingen. Kolleksjonen består av tre antrekk og ett teppeverk. Fargene, materialene og formene i kolleksjonen er inspirert av Filippinene og det filippinske flagget. 

To av antrekkene består av et set med matchende overdel og underdel, mens det siste antrekket kun består av en underdel. 

Teppet har et montert anti-skli underlag, og kan derfor både anvendes på vegg og gulv.

collection

IMG_1250.jpeg
IMG_8506.JPG
IMG_8505.JPG

Utleie

Dersom hele kolleksjonen ikke blir solgt, vil vi gjøre de aktuelle plaggene tilgjengelig for utleie. Alle fremtidige utleieinntekter av denne kolleksjonen vil gå til barnehagen. 

Hvordan bidra?